Ter nagedachtenis van onze held Justin!

Na het overlijden van haar zoon Justin wist Barbara (oprichtster van de stichting) dat ze iets met al haar ervaringen wilde gaan doen. Ze voelde dat ze zich wilde gaan inzetten voor ernstig zieke kinderen met een korte levensverwachting en hun gezin. Kinderen en hun ouders een moment van vrijheid te geven, samen zijn, even opladen en weer echt adem te halen. Ze heeft zelf gemerkt hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk herinneringen te maken en die te koesteren. Het meest waardevol wat er is, want dat is straks het enige wat overblijft… de Herinneringen. Justin is geboren met een progressieve stofwisselingsziekte en al vrij snel werd duidelijk dat hij niet lang te leven had. Daar waar de artsen zeiden dat hij hooguit de leeftijd van 4 zou halen, werd hij uiteindelijk 15 jaar oud. Ondanks dit hebben ze als gezin altijd in gezien dat het leven te mooi is om er niet maximaal van te genieten.

 

Wie zijn wij?

Wij hebben als hechte vriendinnengroep dit van dichtbij mee gemaakt en gezien hoe belangrijk dat is.
Na het overlijden van Justin vertelde Barbara ons liefdevol over haar plannen voor een stichting en wisten wij gelijk wat ons te doen stond.
Samen met haar zijn wij nu Just in Time 4 Heroes gestart.
Een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk gezinnen met een kind die een korte levensverwachting heeft naar Terschelling te brengen voor een onbezorgd en vooral onvergetelijke midweek.

Just in Time 4 Heroes is voor ons een bijzondere naam.
Hij staat als eerste natuurlijk voor Justin, die voor ons en voor velen een ware held was.
Maar ook staat het voor de te korte tijd die alle ernstig zieke kinderen hebben.
En wij hopen al deze helden “net op tijd” met onze stichting de meest geweldige ervaring ooit te bezorgen.

Wat doen wij?

Het voornaamste doel van onze stichting is een midweek verzorgen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broers en of zussen. Een  midweek samen met het gezin op het mooiste eiland van Nederland, Terschelling.
Even alles vergeten, even niet ziek voelen en even niet denken aan morgen… alleen maar Nu is belangrijk.
Waar ouders een midweek geen dokter hoeven te zijn, geen verpleegkundige handelingen hoeven te doen en alleen maar papa en mama zijn.
Waar broertjes/zusjes ook in het zonnetje worden gezet en volledige aandacht kunnen krijgen.
Gewoon als gezin alleen maar genieten ondanks alle angsten, pijn en verdriet.
Het gaat om een geheel verzorgde midweek met vervoer, verblijf, ontbijt, een diner, veel leuke dingen doen en waar zo nodig is een verpleegkundige die de hele midweek voor ze klaar staat.

Waarom Terschelling?

Barbara; Dit eiland is voor Justin en voor ons altijd helend geweest.
Hij voelde zich daar bijna “beter”.
Vanaf het moment dat de haven van Terschelling in zicht kwam zag je iets veranderen in hem. Je zag het thuis gevoel in zijn ogen.
Justin was op zijn best op Terschelling.
Zo’n midweek gun je toch alle zieke kinderen in Nederland!!!

Aanmelding gezinnen

Just in Time 4 Heroes werkt hierbij uitsluitend op indicatie en op verzoek van de met de stichting samenwerkende ziekenhuizen verspreid over Nederland. 

Het team JiT4H

Helpt u ons mee?

Wij zijn geboren uit liefde en vriendschap maar wat ons, denken wij, anders maakt dan andere stichtingen is dat alles gebaseerd is vanuit eigen ervaringen van onze Barbara en haar gezin.
Daarbij zijn wij uniek omdat we niet alleen het zieke kind in de spotlight willen zetten maar het hele gezin. En vooral ook de ouders willen ontlasten.
Wij kunnen het verdriet niet wegnemen maar we kunnen wel proberen om ze een handjevol onvergetelijke herinneringen te geven.

Onze stichting bevindt zich in een opstartende fase, waarin we aan het inventariseren zijn wie ons kan en wil helpen bij het realiseren van zo’n onvergetelijke midweek op Terschelling.
Denk je dat u ons kan helpen óf mocht je onze stichting (financieel) willen steunen?

Ambassadrice JiT4H

Tess

Vol trots presenteren wij u onze ambassadrice Tess van der Kooij.
Top zangeres, wereldvrouw en bovenal lieve vriendin van onze stichting. 
Samen met haar vader Hessel vormen zij het bekendste zangduo van Terschelling.
Zo stonden zij onder andere in 2017 met een spetterende show in de Ziggo Dome.
Waar niet alleen alle eilanders maar ook de rest van Nederland hun in het hart sloot. Justin was vanaf dag 1 haar grootste fan en daarom zijn wij extra trots dat zij haar naam wil verbinden aan de stichting.

Dank je wel Lieve Tess!!!

Ambassadeur JiT4H

Michael

Met Trots kunnen wij jullie melden dat wij, naast onze geweldige ambassadrice Tess van der Kooij, er nu ook een geweldige ambassadeur bij hebben!
Michael Oomen zal vanaf nu ook zijn naam aan onze stichting verbinden.
Michael startte veertien jaar geleden zijn zangcarrière en inmiddels treedt hij door heel Nederland op.
Zodra de muziek begint heeft de Utrechtse zanger het publiek aan zijn lippen hangen en zorgt hij ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan.
Nadat hij belangeloos bij onze benefietavond “Heel Houten zingt HazJus” heeft opgetreden, was er gelijk een bijzondere connectie tussen Michael en JiT4H.

 

Dank je wel Michael!!!

Contactgegevens

Stichting Just In Time 4 Heroes
Kapelmuur 10
3991 VW Houten

Tel 06 16 107 084

IBAN. NL 31 INGB 0008 4377 83
K.v.K. 71841318