Sponsorpagina Vierdaagse 2020

In Nijmegen verschijnen jaarlijks 45.000 Vierdaagse-deelnemers aan de start van het grootste wandelevenement van de wereld. Dit jaar kan vanwege de drukte en de huidige coronamaatregelen de Vierdaagse niet in de Gelderse stad plaatsvinden. Daarom is er dit jaar een Alternatieve Vierdaagse, om toch heel Nederland aan het wandelen te krijgen.

Uiteraard kan er dit jaar weer voor goede doelen gelopen worden. En dit jaar wordt er ook voor Stichting Just In Time 4 Heroes gelopen. Wij zijn een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk gezinnen met een kind die een korte levensverwachting heeft naar Terschelling te brengen, voor een onbezorgd en vooral onvergetelijke midweek.

 

Detachement Vliegbasis Woensdrecht

Het Vierdaagse detachement Vliegbasis Woensdrecht heeft dit jaar voor ons gekozen als goed doel. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

Het detachement bestaat uit militairen. Het is een diverse groep met zowel mannen als vrouwen, van verschillende rangen die allen werkzaam zijn in verschillende vakgebieden en functies bij een van de onderdelen op het agglomeraat Vliegbasis Woensdrecht gehuisvest.

Het detachement gaat van 21-24 juli in totaal 160 km lopen. Een hele prestatie!

 

Doneren

Help de militairen zoveel mogelijk geld voor de stichting in te zamelen.

U kunt op de volgende manieren doneren:

Via iDEAL
Via een overboeking
Of direct storten op ons rekeningnummer: NL31 INGB 0008 4377 83 t.a.v: Stichting Just in Time 4 Heroes, o.v.v. Vierdaagse

Name

Amount €*Contactgegevens

Stichting Just In Time 4 Heroes
Kapelmuur 10
3991 VW Houten

Tel 06 29 449 457

IBAN. NL 31 INGB 0008 4377 83
K.v.K. 71841318