Wij zijn jarig! Vandaag bestaat stichting Just in Time 4 Heroes, 2 jaar!
En wat hebben we al een hoop mooie, bijzondere en onvergetelijke herinneringen mogen maken.
We hadden 2 jaar geleden niet durven dromen van alles wat nu al op ons pad is gekomen.
2 geweldige ambassadeurs die hun naam aan ons hebben verbonden, succesvolle benefiets mogen organiseren, sponsors uit het hele land, prachtige donaties klein en groot maar allemaal even belangrijk, onze eigen trouwe achterban en als kers op de taart zijn we bezig om te proberen een eigen aangepaste vakantiewoning op het eiland te realiseren.
Last but not least en waar we het allemaal voor doen, hebben we inmiddels al 8 gezinnen herinneringen op Terschelling mogen geven. Hoe bijzonder!
Ik wil op deze speciale dag iedereen bedanken voor het vertrouwen en de onvoorwaardelijke steun. Wat hebben we samen met jullie al een hoop voor elkaar gekregen. Want een stichting doe je niet alleen, dat doe je samen. Samen staan we echt sterker! Zoveel lieve mensen die onze stichting een warm hart toedragen. Dank jullie wel.
Zonder jullie was het niet gelukt om te staan waar we nu staan.

Als oprichtster van deze prachtige stichting wil ik natuurlijk ook mijn geweldige team en bijzondere vriendinnen bedanken.
Van een bijna onmogelijk idee op woensdagavond naar een stichting ontstaan uit vriendschap, ervaringen en mijn eigen Held. Van 1 gezin proberen op Terschelling te krijgen naar nu jaarlijks 10 gezinnen naar het eiland brengen.
Van verdriet en gemis naar liefde en positiviteit. Ik ben zo blij met mijn team en ontzettend dankbaar met zulke lieve vriendinnen om mij heen. Die er altijd zijn, als het mee zit maar ook zeker als het tegen zit. Samen lachen, samen huilen.
Die mijn soms onmogelijke plannen om kunnen zetten naar realistisch. En op de confronterende momenten mijn hand vasthouden en laten voelen, we zijn er voor je!
Het was een emotionele en heftige weg die we hebben bewandeld afgelopen jaar maar kijk wat we ook nu weer hebben bereikt…. En samen sterker dan ooit.
Ik ben jullie zo dankbaar. Uit de grond van mijn hart, dank jullie wel voor alles. Ik had dit avontuur met niemand anders willen en kunnen aangaan dan met jullie. In één woord TROTS, op jullie, op onze stichting en voor altijd trots op “onze” Jus. De reden waarom we vandaag dit feestje mogen vieren. Op naar nog veel meer herinneringen samen maken.

#JiT4H #Terschelling #Jussie #Helden #gezinnen #herinneringenmaken #nuhetnogkan #compleet #2jarigbestaan #samenstaanwesterk