Doneer

Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons financieel steunen met een donatie? Dit waarderen wij enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons een kind met een levensbedreigende ziekte en hun gezinnen de kracht te geven die zij zo hard nodig hebben.
“Nog compleet als gezin een onvergetelijke herinnering op Terschelling”

Steun als bedrijf

Hecht jouw bedrijf waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bij ons kun je hier op een unieke manier invulling aan geven. Help als bedrijf mee om zoveel mogelijk gezinnen met een kind waarvan de levensverwachting nog maar kort is, in het zonnetje te zetten! Dit kan op verschillende manieren. Neem contact met ons op en we helpen je graag om een project op maat samen te stellen!

Doneer in natura

Alle donaties zijn welkom. In welke vorm dan ook, of het nu financieel is of zaken waarvan u overtuigd bent die de gezinnen (en in het bijzonder de kinderen) kunnen gebruiken om ze een onvergetelijk weekend te bezorgen.
Mocht u ons kunnen helpen op wat voor manier ook dan horen wij dit heel graag! Want naast financiële steun, zijn wij ook het gehele jaar op zoek naar specifieke producten of diensten.
Ben jij, of ken jij iemand, die ons kan helpen? Laat het ons weten. 
Alvast bedankt!

Steun ons en maak kans op mooie prijzen!

Wanneer je bij Lot of Happiness een lot koopt voor Just in Time 4 Heroes maak je niet alleen kans op €1.000.000,-, maar je steunt ook direct onze helden en hun gezinnen. Van ieder lot gaat er maar liefst 40% direct naar onze stichting. Hiermee kunnen wij veel gezinnen een prachtige herinnering met elkaar geven. Daarnaast brengt het ons dichterbij onze droom om op Terschelling onze eigen aangepast recreatiewoning te realiseren. Hierdoor kunnen we, naast onze eigen 10 gezinnen per jaar, nog meer gezinnen die een aangepaste vakantiewoning nodig hebben laten genieten van het mooie Terschelling en ze hier onvergetelijke herinneringen laten maken.

Lot of Happiness
Lot of Happiness steunt goede doelen die het verschil maken voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Zij geven naast de grote landelijke stichtingen ook de kleinere initiatieven de kans om via een loterij structureel geld op te halen.
Speel bewust 18+. Ga hier naar onze pagina van Lot of Happiness.

Contactgegevens

Stichting Just In Time 4 Heroes
Kapelmuur 10
3991 VW Houten

Tel 06 16 107 084

IBAN. NL 31 INGB 0008 4377 83
K.v.K. 71841318