Doneer

Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons financieel steunen met een donatie? Dit waarderen wij enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons een kind met een levensbedreigende ziekte en hun gezinnen de kracht te geven die zij zo hard nodig hebben.
“Nog één keer compleet als gezin een onvergetelijke herinnering op Terschelling”

Steun als bedrijf

Hecht jouw bedrijf waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bij ons kun je hier op een unieke manier invulling aan geven. Help als bedrijf mee om zoveel mogelijk gezinnen met een kind waarvan de levensverwachting nog maar kort is, in het zonnetje te zetten! Dit kan op verschillende manieren. Neem contact met ons op en we helpen je graag om een project op maat samen te stellen!

Doneer in natura

Alle donaties zijn welkom. In welke vorm dan ook, of het nu financieel is of zaken waarvan u overtuigd bent die de gezinnen (en in het bijzonder de kinderen) kunnen gebruiken om ze een onvergetelijk weekend te bezorgen.
Mocht u ons kunnen helpen op wat voor manier ook dan horen wij dit heel graag! Want naast financiële steun, zijn wij ook het gehele jaar op zoek naar specifieke producten of diensten.
Ben jij, of ken jij iemand, die ons kan helpen? Laat het ons weten. 
Alvast bedankt!

Kerstpakket

Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds groter wordende rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast kosteloos uw goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het goede doel van uw keuze. U kunt uw Goede Doel eenvoudig kenbaar maken bij uw offerte aanvraag. Kies dus voor Just in Time 4 Heroes en help ons nog meer gezinnen naar Terschelling te brengen!

Contactgegevens

Stichting Just In Time 4 Heroes
Kapelmuur 10
3991 VW Houten

Tel 06 29 449 457

IBAN. NL 31 INGB 0008 4377 83
K.v.K. 71841318