Nog compleet als gezin een onvergetelijke herinnering op Terschelling…

Wie zijn wij?

Wij zijn stichting Just in Time 4 Heroes
Een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen met een korte levensverwachting samen met hun gezin een onbezorgd en vooral onvergetelijke midweek op Terschelling aan te bieden.
Het nog “compleet” zijn en herinneringen maken staan hierin centraal…

Wij zijn geboren uit liefde en vriendschap maar wat ons anders maakt, is dat alles gebaseerd is vanuit eigen ervaringen van onze Barbara (oprichtster JiT4H) en haar gezin.

Wat doen wij?

Het voornaamste doel van onze stichting is een midweek verzorgen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broers en of zussen.
Een midweek met het gezin op het mooiste eiland van Nederland.

Even alles vergeten, even niet ziek voelen en even niet denken aan morgen… alleen maar Nu is belangrijk. Waar ouders een midweek geen dokter hoeven te zijn, geen verpleegkundige handelingen hoeven te doen en alleen maar papa en mama zijn. Waar broertjes/zusjes ook in het zonnetje worden gezet en volledige aandacht kunnen krijgen.
Gewoon als gezin alleen maar kunnen genieten ondanks alle angsten, pijn en verdriet…

Nieuws

DE VRIENDEN 4 HEROES LIVE 8 OKTOBER

Nieuwe datum, vertrouwde locatie, andere artiesten maar wel weer samen sterk voor hetzelfde mooie doel! Onze kleine Helden! Deze benefietavond, waar we eindelijk weer samen kunnen dansen, zingen en feesten voor het goede doel, zal plaatsvinden op zaterdag 8 oktober...

read more

Nienke geniet volop

Groot feest voor Nienke! Fietsen met onze rolstoelfiets. Wat is er fijner dan op deze manier het eiland verkennen. Ze geniet op en top en daarom haar mama Geraldine ook. Veel fietsplezier lieve Nienke! Tot op de dag van vandaag zo dankbaar dat wij deze fiets...

read more

Nienke onderweg naar Terschelling

Onze heldin Nienke zit op dit moment op de boot van Rederij Doeksen richting Terschelling. Dankbaar dat wij ook deze week weer één van onze helden naar het eiland mogen brengen. Nienke is gezond geboren en kreeg in november 2017 vage klachten. Na een lange zoektocht...

read more

Help jij ons mee?

We kunnen het verdriet niet wegnemen, maar we kunnen wel proberen om ze een handje vol onvergetelijke herinneringen te geven.
Herinneringen die “straks” zo belangrijk zijn.
Wij zijn een jonge stichting die het vooral van sponsoring en donaties moet hebben.

Denk je dat je ons kan helpen? Stuur ons een mail naar info@justintime4heroes.nl
Of mocht je onze stichting financieel willen steunen dan kan dit natuurlijk ook. 
Klik op de “Doneer nu” knop voor verdere informatie. 

Contactgegevens

Stichting Just In Time 4 Heroes
Kapelmuur 10
3991 VW Houten

Tel 06 16 107 084

IBAN. NL 31 INGB 0008 4377 83
K.v.K. 71841318