Nog compleet als gezin een onvergetelijke herinnering op Terschelling…

Wie zijn wij?

Wij zijn stichting Just in Time 4 Heroes
Een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen met een korte levensverwachting samen met hun gezin een onbezorgd en vooral onvergetelijke midweek op Terschelling aan te bieden.
Het nog “compleet” zijn en herinneringen maken staan hierin centraal…

Wij zijn geboren uit liefde en vriendschap maar wat ons anders maakt, is dat alles gebaseerd is vanuit eigen ervaringen van onze Barbara (oprichtster JiT4H) en haar gezin.

Wat doen wij?

Het voornaamste doel van onze stichting is een midweek verzorgen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun ouders, broers en of zussen.
Een midweek met het gezin op het mooiste eiland van Nederland.

Even alles vergeten, even niet ziek voelen en even niet denken aan morgen… alleen maar Nu is belangrijk. Waar ouders een midweek geen dokter hoeven te zijn, geen verpleegkundige handelingen hoeven te doen en alleen maar papa en mama zijn. Waar broertjes/zusjes ook in het zonnetje worden gezet en volledige aandacht kunnen krijgen.
Gewoon als gezin alleen maar kunnen genieten ondanks alle angsten, pijn en verdriet…

Nieuws

Fabian op Terschelling

Onze Held Fabian is op het eiland aangekomen, om de allermooiste herinneringen te gaan maken. En tegelijkertijd hele koude ook…. Maar na goed ingepakt te zijn, kan het genieten beginnen. Fabian is samen met zijn lieve ouders Otto en Susan en grote broer Wouter op...

read more

Heldin Ilvy

Afgelopen week heeft onze kleine heldin Ilvy haar onvergetelijke herinneringen mogen beleven op Terschelling. Compleet met haar ouders en zus hebben zij op en top kunnen genieten. Mama Lillian; ‘We hebben een heerlijke week gehad. We zaten in een prachtig huis en wat...

read more

Lucienne 55 en haar gasten doneren massaal aan JiT4H

Lucienne kwam via via in aanraking met JiT4H en droeg ons direct een warm hart toe. Afgelopen zaterdag gaf zij voor haar vrienden een gezellig feestje omdat zij de prachtige leeftijd van 55 heeft bereikt. Aan haar gasten vroeg zij om in plaats van een cadeau, een...

read more

Help jij ons mee?

We kunnen het verdriet niet wegnemen, maar we kunnen wel proberen om ze een handje vol onvergetelijke herinneringen te geven.
Herinneringen die “straks” zo belangrijk zijn.
Wij zijn een jonge stichting die het vooral van sponsoring en donaties moet hebben.

Denk je dat je ons kan helpen? Stuur ons een mail naar info@justintime4heroes.nl
Of mocht je onze stichting financieel willen steunen dan kan dit natuurlijk ook. 
Klik op de “Doneer nu” knop voor verdere informatie. 

Contactgegevens

Stichting Just In Time 4 Heroes
Kapelmuur 10
3991 VW Houten

Tel 06 16 107 084

IBAN. NL 31 INGB 0008 4377 83
K.v.K. 71841318